Grattis pappa❣

Igår (29/06) så fyllde min kära pappa år och då firade jag och syrran han genom att äta ute på PM Indian garden som den heter. Det är riktigt gott där och kan verkligen rekomenderas! Vi avslutade det hela med att fika lite hemma sedan vilket som gjorde pricken över i;et! ;)

 
 

Söndagsmys✦

Idag så har jag och syrran varit hos Knatten då vi köpte med oss lite fika som vi tänkte hitta något ställe där vi kunde fika och Knatten kunde käka gräs brevid. Det var supermysigt och vi hade verkligen tur med vädret då det var hela 23°C!
 
 
 Jag och Knatten till vänster och finaste syster och Knatten till höger om bilden nedan! ♡
 
 
Avslutar inlägget med att berätta att nästa vecka så ska det tydligen bli 27°C (!!) här vissa dagar, så det är nu som man får hoppet tillbaka om att sommaren faktiskt kan komma ;)

Dagens lunch

Hej på er! Hoppas att ni har fått en bra start på helgen för det fick jag med att börja luncha med mamsen idag. Himla mysigt! Vädret var dock mulet som vanligt, men vi slapp regnet iallafall vilket som uppskattades :)
 
Vi avslutade det hela med en gofika på en rabarber & äppel-kanel paj som smakade ljuvligt! ♡
 

photoMP.blogg.se

~PhotoMP står för Foton - Moa Persson~ Alla bilder på denna bloggen är bara mina egna.Och de får absolut inte tas av någon.

RSS 2.0