Höst hos Knattis❊

Hej! Idag så var jag och pappa hos älskade Knattisen och fixade han för att sedan gå ut på en långrunda! Det är verkligen en av höjdpunkterna som jag gör under helgerna när jag är hemma :)
 
Men jag tog några bilder när jag var där iallafall som ni kan få se nu :)
 
 
 
 

Polishundar!!

Idag efter frukosten så var jag och kollade på när Polisen visade upp sina hundar, lite saker som de tränar på och när de skulle spåra m.m. Det både jätte roligt att se på men även väldigt intressant! De är såå himla lydiga, och jag älskar kemin som polisen och hunden har ihop! 
Jag kollade på det med Nicky och hennes familj, så även vi hann träffas lite. Har saknat henne så himla mycket!!♥
 
Ni får även se en film på när en av de två poliser spelade att hon var en brottling och hon skulle försöka rymma, och kolla vad hunden gör för att hindra det! Så himla coolt att få se detta också :)
 
 
Hunden skulle spåra upp en 5 krona någonstans, och då har de blivit uppfostrade att när det hittar saken så ska de bara lägga sig ner direkt. Och det var vad hunden också gjorde, han hittade den himla snabbt och la sig ner direkt! :)
 
 
Varför hunden står och skäller är för att när hunden har hittat en människa så ska den bara ställa sig där och skälla tills polisen kommer. Och sedan om man försöker rymma så händer dethär..
 

Börjar min morgon med..

Idag så började jag min morgon med att äta hotellfrukost med mamma och syrran! Himla mysigt att göra något tillsammans, och att det var gott kan ni ju se själva på bilderna ;)

Jag kollade även på en väldigt rolig och intressant sak efter frukosten som jag kommer visa er i ett inlägg som kommer upp lite senare ikväll också :)
 
 
 

photoMP.blogg.se

~PhotoMP står för Foton - Moa Persson~ Alla bilder på denna bloggen är bara mina egna.Och de får absolut inte tas av någon.

RSS 2.0