Härlig morgon!♡

Hej!
Tänkte visa er två bilder ifrån pappas och min skospromenad med Knatten i lördags morgon, vi hade med oss fika, mackor och varm choklad ut i skogen och det var himla mysigt! Lite kallt kanske, men man blev snabbt varm sen när vi skulle hem igen, så vi slapp frya ihjäl ;)
 
Hoppas att ni alla hade en bra helg ni också!
 
 

Första advent!

Hejsan på er!
Nu har jag fullt upp med att fixa allt här hemma denna fina första advent! 
 
Igår så var jag hos Nicky hela dagen och kom hem ganska sent, har saknat henne så himla mycket!♥
Men vi hade iallafall inte börjat julpynta här hemma ännu så vi började då på kvällen istället, så vi blev klara lite efter 00.00. Så nu har vi en fin julkänsla här hemma vi med :D
-♥Hoppas att ni alla får en himla fin första advent♥-
 
Har ni julsakerna uppe ännu? :)
 
 
 
 

Nytt hem!

Hej! Jag nämnde i förra inlägget att jag och Tove skulle fixa om i Soldatens hem, och tanken var att han skulle ha lite mer saker att kunna klättra över, mer att se, kanske någon kulle/backe som han ska kunna gå upp på m.m.
Och jag kan medge själv att det blev himla bra! Vi fick med allt som vi ville ha med och han verkade gilla sitt nya hem! :)
 
Bilderna är lite missvisande... Då i hörnet där så är det massor av stenar och barkunderlag som har gjort att det blir som en lång uppförsbacke att gå upp för. Väl uppe så är det en slät sten som han kan vara på om han vill! Men det blev mycket finare i verkligheten tycker jag :)
 
Vi gör även en stor namnskyllt till honom, ni kommer få se reultatet på tisdag antagligen! :D

photoMP.blogg.se

~PhotoMP står för Foton - Moa Persson~ Alla bilder på denna bloggen är bara mina egna.Och de får absolut inte tas av någon.

RSS 2.0